al contingut a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per a presentar les obres al Premi de Belles Arts Sant Jordi.

La Fundació Perelló obre el termini d’una nova convocatòria dedicada aquest any a l’escultura

DIJOUS 02 FEBRER 2023

Fins el dia 12 d’aquest mes, els artistes que ho vulguin poden fer arribar les seves obres per participar al Premi de Belles Arts Sant Jordi que aquest any està dedicat a l’Art Tridimensional i que cada any convoca la Fundació Perelló amb el patrocini de la Diputació de Lleida i la col·laboració del Consell Comarcal, l’Ajuntament de Bellpuig i l’Ajuntament de Torrefarrera.
 
El premi, atorga un primer guardó de 6.000€, una escultura de bronze del Sr. Perelló i un certificat acreditatiu, un segon premi de 2.500€ que patrocina l’Ajuntament de Torrefarrera a més de 5 mencions honorífiques.
 
Per participar cal enviar per mail (fundacioperello@bellpuig.cat) una imatge de l’obra en format jpg amb alta resolució i a part un document amb la fitxa complerta de l’obra, el format i la tècnica, junt amb un breu currículum i les dades personals.
 
Entre totes les obres rebudes el jurat farà una selecció de 25 obres que optaran al premi, formaran part del catàleg que s’edita per l’ocasió i de les exposicions itinerants entre Bellpuig, Torrefarrera i Lleida.

Fitxers adjunts