al contingut a la navegació Informació de contacte

Ruta de les cigonyes a Bellpuig

Bellpuig presenta aquest projecte dissenyat per alumnes i professores de l'Escola Vedruna per descobrir aquesta au des de la mirada d'un infant.

DILLUNS 04 ABRIL 2022

Diumenge es va presentar a Bellpuig una ruta especialment indicada per famílies amb infants per descobrir els nius de cigonyes que hi ha a la vila. Hi van participar unes 120 persones, famílies amb nens i nenes. 

L’alumnat i el professorat d’educació infantil del col·legi Vedruna de Bellpuig arran de l’interès per les cigonyes que van mostrar els infants del centre en una visita a l’Estany d’Ivars, van engegar un projecte educatiu sobre les cigonyes a la Vila de Bellpuig durant els cursos 2019-2020 i 2020-2021.

Aquest projecte ha permès crear una ruta turística pel municipi que permet la observació d’aquesta au a diferents punts de la vila. 

A més, l'Ajuntament hi ha instal·lat unes plaques amb un codi QR des d'on descarregar-se la informació de la ruta. 

Des de l’Ajuntament de Bellpuig s'agraeix a la comunitat educativa del Col·legi Vedruna la tasca feta per visibilizar i divulgar la riquesa natural i patrimonial del municipi que a més, promociona la recerca entre els nens i nenes i activa la gent convidant a passejar pels carrers i places. 

Galeria d'imatges