al contingut a la navegació Informació de contacte

RESULTATS NEGATIUS DELS PCR DEL PERSONAL DE L’AJUNTAMENT DE BELLPUIG

DIMECRES 23 SETEMBRE 2020

RESULTATS NEGATIUS DELS PCR DEL PERSONAL DE L’AJUNTAMENT DE BELLPUIG

 

Dilluns passat una persona treballadora municipal va donar positiu per COVID i això va implicar que s’haguessin d’anar a fer les proves PCR al CAP de Bellpuig fins a 8 persones del personal de l’Ajuntament que hi havien tingut contacte la setmana anterior. Tots els test PCR han donat negatius i ara aquestes persones han de complir els dies de quarantena que marquen les autoritats del Departament de Salut.

Això ens demostra que podem conviure i treballar amb persones positives sense infectar-nos, sempre que seguim estrictament els protocols d’higiene de mans, distància de seguretat interpersonal i ús adequat de la mascareta,.

Per tant, cal que la gent de Bellpuig i Seana siguem escrupolosos en la nostra vida diària i hem d’extremar les precaucions. Limitar els contactes socials, higiene de mans, distància i mascareta més que mai.

Tots els serveis de l’Ajuntament funcionen amb normalitat i en cap moment no s'ha suspès l'activitat ni l'atenció al públic en tot allò que necessiteu. La quarantena preventiva d’algunes persones treballadores no afecta la seva tasca diària ja que totes es troben fent teletreball