al contingut a la navegació Informació de contacte

Punt i final a les caminades nocturnes familiars que Bellpuig repetirà l'estiu que ve.

L’Ajuntament de Bellpuig ja ha confirmat que aquesta és una activitat molt indicada pel mes de juliol i que els participants l’han valorada molt positivament.

DIVENDRES 30 JULIOL 2021

Durant tots els dijous del mes de juliol, ha tingut lloc a la vila una caminada nocturna familiar pensada per realitzar en el decurs d’una hora i d’uns 5 km. de recorregut.

Aquesta ha estat una activitat impulsada per les regidories d’Esports i de Salut per tal de promocionar l’activitat física durant aquest estiu i s’emmarcava dins del programa NEREU.

Cada dijous, totes les persones que hi volien participar es trobaven a la plaça del Dipòsit com a punt de partida. El recorregut que s’ha realitzat durant els cinc dijous ha estat molt divers i per mitjà del mateix, s’han anat descobrint indrets i paisatges rurals dels voltants de Bellpuig per acabar la ruta un altre cop dins del nucli urbà.

A més, aquest any, alguns restaurants de la vila han fet propostes amb menús per sopar per tots aquells que volguessin acabar la ruta asseguts a taula per recuperar forces.

Els participants a les rutes, molts dels quals repetien cada setmana, han valorat molt positivament la iniciativa i tan la regidora d’Esports, Imma Oliva, com la de Salut, Dolors Florensa, han coincidit amb el fet que l’any vinent es repetirà l’activitat amb rutes noves que permetin descobrir nous indrets de les rodalies de Bellpuig.    

 

Galeria d'imatges