al contingut a la navegació Informació de contacte

Projecte participatiu a Bellpuig per proposar accions de joventut a la vila

DIVENDRES 18 JUNY 2021

Una crida als joves de la vila per a participar del Pla Local de Joventut, els convocava ahir a una trobada per crear dinàmiques que ajudessin a proposar accions al municipi.

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Bellpuig amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell, l’Oficina Jove de l’Urgell i Quàlia cooperativa de lleure, va plantejar una taula rodona amb joves de diferents edats per parlar del paper del jovent a Bellpuig.

A partir de vídeos que van fer arribar diferents joves on exposaven les seves necessitats vers diferents àrees d'actuació ( cultura, oci i lleure, treball, gènere, associacionisme, participació, treball, habitatge, educació, mobilitat...) i com les havien resolt o que proposaven per resoldre-les, es van crear espais de debat dels quals es van extreure diferents necessitats que tenia el col·lectiu de joves de Bellpuig. 

Tenint en compte els suggeriments que van fer les joves participants vers el moment que estan passant els joves del municipi (exàmens finals, exposicions de treballs, feina, vacances...) es va decidir de fer una altra sessió més endavant amb més joves per acabar d'elaborar les propostes de millora pel municipi. 

 

 

Fitxers adjunts