al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació dels equips de futbol de Bellpuig de la temporada 2019-2020

DIUMENGE 10 NOVEMBRE 2019

El dissabte 9 de novembre a les 4 de la tarda al Camp municipal de Futbol de Bellpuig, es van presentar els equips de futbol de Bellpuig de la temporada 2019-2020.

L’Escola de Futbol de Bellpuig va presentar 11 equips de les categories debutants, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil integrats per més d’un centenar de jugadores i jugadors.

El Club Futbol Bellpuig va presentar l’equip Juvenil A i l’Amateur.

Aquesta temporada l’Escola de futbol incorpora un equip femení de la categoria Cadet. Serà el primer cop que l’entitat compta amb un equip femení de categoria formativa.

A l’acte de presentació dels equips de la temporada hi van estar presents membres de la junta de les dues entitats futbolístiques; l’alcalde de Bellpuig, Sr. Jordi Estiarte, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Bellpuig, Sra. Imma Oliva.

100 anys de Club Futbol Bellpuig.

El Club Futbol Bellpuig commemora durant la temporada 2019-2020 el centenari de l’entitat.

Existeix documentació que apunta que els inicis de la pràctica del futbol a Bellpuig s’esdevingueren durant la primavera de l’any 1914, per l'entusiasme d’uns quants joves que havien vist que a la ciutat de Barcelona es jugava aquest esport.

No obstant això, la Federació Catalana de Futbol certifica que la fundació del Club Futbol Bellpuig i la seva inscripció a aquesta, data de l’any 1920.

Galeria d'imatges