al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació dels equips de futbol de Bellpuig de la temporada 2018-2019 al nou camp de “gespa artificial”

El dissabte 16 de març a les 4 de la tarda, es van presentar els equips de futbol de Bellpuig de la temporada 2018-2019, en el recentment estrenat camp de gespa artificial.

DIUMENGE 17 MARÇ 2019

L’Escola de Futbol de Bellpuig va presentar 11 equips de les categories debutants, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil integrats per més d’un centenar de jugadors.

El Club Futbol Bellpuig va presentar l’equip "Amateur" i el nou equip femení que s’ha format aquesta temporada.

Tanmateix, durant la presentació es va retre homenatge al membre històric del Club i l’Escola de Futbol, “Josep M. Garriga”, per la seva contribució a les entitats durant més de quatre dècades.

A l’acte hi van estar presents el president de l’Escola de Futbol Bellpuig, Sr. Jaume Piñol; el president del Club Futbol Bellpuig, Sr. Josep Cos; membres de la junta de les dues entitats futbolístiques; l’alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch, i la regidora d’esports de l’Ajuntament de Bellpuig, Sra. Anna Quesada.

Instal·lació de “gespa artificial” al camp de futbol municipal.

Els equips de futbol de Bellpuig han estrenat a mitjans d’aquesta temporada, la nova gespa artificial amb què compta ara el camp de futbol municipal, així com les adequacions i millores en les seves instal·lacions que s’hi han dut a terme en els darrers mesos.

El camp de futbol de Bellpuig, construït a principis dels anys 80, tenia un terreny de joc de gespa natural. La instal·lació de gespa artificial era una llarga demanda de l’Escola i del Club de futbol.

La gespa artificial instal·lada al camp de futbol, requereix un menor manteniment i menys complex, del de la gespa natural.

Amb aquest canvi, l’Ajuntament de Bellpuig veu garantides i millorades les condicions necessàries per a la pràctica del futbol, estalviant alhora lesions esportives, i possibilitant fer un major ús de la instal·lació, que ha millorat la capacitat de servei.

Galeria d'imatges