al contingut a la navegació Informació de contacte

Presentació del 6è Cicle de Concerts Bellpuig Ressona

Avui divendres 19 d’octubre al matí a l’Ajuntament de Bellpuig, l’alcalde Sr. Salvador Bonjoch; la regidora de Cultura, Sra. Anna Quesada; el director de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig, Sr. Víctor Lleixà i altres membres de l’equip directiu, han presentat el 6è Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”.

DILLUNS 22 OCTUBRE 2018

Tot i que el primer concert del cicle es va oferir lloc el passat diumenge 7 d’octubre, a ritme de Jazz amb “Toni Saigi Trio”, no ha estat fins aquesta setmana que s’ha tancat el cartell definitivament.

El cicle enguany es presenta amb sis agrupacions musicals de diferents formats i estils com són el Jazz, l’ensemble de saxos i la música de cambra, vocal, simfònica i de banda.

Les diferents formacions que actuaran en el cicle fins al mes de juny de 2019 que finalitzarà, són: Toni Saigi Trio, Trio Halír, Grup vocal Mezzos, BCN Sax Project, l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Manresa i la Banda Municipal de Bellpuig.

El Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”, l’organitza l’Escola Municipal de Música de Bellpuig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

Des dels seus inicis, l’organització a l'hora de programar els concerts del cicle manté el propòsit de dirigir-los a un públic familiar, i que continguin un marcat caràcter pedagògic, enriquidor i interessant per a totes les edats, buscant garantir la qualitat de les interpretacions.

Concerts del 6è Cicle de Concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”:

  • 18 de novembre de 2018: Trio Halír.
  •  24 de febrer de 2019: Grup vocal Mezzos.
  • 24 de març de 2019: BCN Sax Project.
  • 26 de maig de 2019: Orquestra Simfònica del Conservatori de Manresa.
  • 2 de juny de 2019: Banda Municipal de Bellpuig.

 Tots els concerts tindran lloc al Teatre Armengol a les 12 del migdia.

 Preu de l’entrada: 3 € (gratuït pels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig).

Galeria d'imatges