al contingut a la navegació Informació de contacte

La Fira Cuida’t es Presenta en la Seva Segona Edició a Bellpuig

La Fira que tindrà lloc els dies 5 i 6 de novembre posa en valor la importància i els beneficis de seguir un estil de vida saludable.

DIVENDRES 04 NOVEMBRE 2022

La Diputació de Lleida ha acollit avui la presentació de la segona edició de la  Fira Cuida’t que tindrà lloc a Bellpuig aquest cap de setmana.  

La presentació ha anat a càrrec de la diputada Mercè Carulla, que ha felicitat a  l’Ajuntament de Bellpuig per aquesta iniciativa que aglutina tots els àmbits i es  presenta per totes les franges d’edat i de Jordi Estiarte, alcalde que ha destacat  la voluntat de l’Ajuntament de consolidar aquesta fira com a única en tot el  territori. 

Segons Estiarte, aquesta és una fira que posa en valor l’alimentació saludable i  l’activitat física sense que l’edat sigui un impediment per dur-la a terme. De fet  ha destacat especialment la taula rodona que tindrà lloc diumenge al matí  durant la qual es presentarà el programa EUPAP, un programa d’exercici físic  adaptat des de l’àmbit sanitari. Ha senyalat “que per determinades persones  amb alguna patologia, enlloc de sortir del CAP amb una recepta de  medicament surt surten amb receptes per realitzar alguna activitat esportiva  amb alguna associació esportiva fent vida comunitària.” El programa EUPAP  preveu també programes específics personalitzats.  

Estiarte també ha destacat la xerrada que tindrà lloc dissabte a la tarda amb la  Núria Picas i els tallers infantils perquè és important la pedagogia en aquest  àmbit.  

L’alcalde ha acabat amb un agraïment a tots els implicats en l’organització,  institucions, entitats esportives i socials de la vila, l’EAP de Bellpuig i INEFC  Lleida.

Galeria d'imatges