al contingut a la navegació Informació de contacte

Obres de Reforma al Recinte de les Piscines Municipals

L’estiu que ve les piscines municipals de Bellpuig veuran renovada la seva imatge. L’Ajuntament de Bellpuig reforma la zona perimetral i condiciona les instal·lacions.

DIVENDRES 14 OCTUBRE 2022

Aquest mes d’octubre s’han iniciat les obres de reforma de les piscines municipals de Bellpuig, unes obres que amb un pressupost total de 76.982,34€, consistiran amb la substitució de tot el paviment actual que delimita el perímetre de les dues piscines i que presentava un estat de degradació en la seva superfície amb esquerdes i petits trencaments, per un paviment ceràmic natural antilliscant per exteriors.

 

A més a més, amb aquesta actuació, es suprimirà la barrera arquitectònica que actualment presenten les tres dutxes, amb una llosa de formigó amb un graó d’uns 12cm., i s’adequarà tot el paviment per a fer-les accessibles. També es condicionaran les instal·lacions existents de sanejament, de subministrament d’aigua a les dutxes i es renovarà els conductes existents d’enllumenat exterior.

 

Les piscines municipals de Bellpuig són unes instal·lacions inaugurades l’any 1.979 i al llarg dels anys s’hi ha anat fent millores i reformes. Amb aquestes últimes, el proper estiu presentaran una imatge més moderna, actual i sobretot més segura per a tots els usuaris.

Galeria d'imatges