al contingut a la navegació Informació de contacte

Obertura oficial a Bellpuig del Servei d'Intervenció Socioeducativa Itinerant de l'Urgell (SISI)

DIJOUS 29 ABRIL 2021

Avui ha tingut lloc a Bellpuig, a la Casa Carme Serra (Casal d’Entitats), l’obertura oficial del Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant de l’Urgell (SISI). 

Aquest servei, que ha estat presentat per l’alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte, la consellera comarcal d’Acció Social, Ciutadania i Igualtat, Sílvia Fernández, la regidora de Política Social, Convivència i Salut, Dolors Florensa i la tècnica del Consell Comarcal que porta el programa SISI, Laura Martínez;  és un servei especialitzat dins de l’Àrea de Serveis Socials, on s’atén a famílies amb infants i adolescents de 0 a 18 anys. 

Es tracta d’un servei d’acompanyament a les famílies a través de tallers, jocs i altres activitats on es fomenta el benestar personal i emocional d’aquests menors. 

El funcionament del Servei d’intervenció socioeducatiu itinerant (SISI) es basa a partir de quatre línies d’actuació que a continuació es nombren: 

  • Línia 1: Servei d’atenció a les famílies de 0 a 3 anys.
  • Línia 2: Servei d’atenció diürna de 3 a 15 anys.
  • Línia 3: Servei d’atenció famílies amb infants i adolescents.
  • Línia 4: Servei adolescents 16 a 18 anys. 

Des del 2019-2020 , el Consell Comarcal de l’Urgell ofereix la línia 3: Servei d’atenció famílies amb infants i adolescents en horari de matins a l’edifici Carme Serra (Centre d’Entitats) de Bellpuig. 

Durant aquest mes d’abril s’iniciarà l’atenció amb els menors de 3 a 15 anys i amb els adolescents de 16 a 18 anys, en horari de tardes tots els dijous a la setmana i seran atesos un total de 30 menors.