al contingut a la navegació Informació de contacte

Música i patrimoni al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig

DIMARTS 25 MAIG 2021

El passat dissabte, la música i el patrimoni es van donar de la mà al Convent de Sant Bartomeu en espectacular concert que va oferir el músic Eduard Iniesta. 

Eduard Iniesta va presentar el seu darrer disc “Trajecte Animal” que va publicar l’any passat en plena pandèmia. El concert l’organitzaven l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Bellpuig que se sumaven al programa Ritmes!, una iniciativa del Departament de Cultura per dinamitzar els espais patrimonials obrint-los a diferents propostes i activitats culturals.

Compositor prolífic i guitarrista virtuós, Eduard Iniesta està considerat com un referent de la música d’arrel mediterrània. A llarg de la seva dilatada trajectòria artística però, ha aprofundit també en els terrenys de la música clàssica, la cançó d’autor, el blues i el rock i, per tant, la seva música és la reunió de tots aquests estils. A Trajecte Animal es presenten 9 cançons directes, de so punyent, on destaquen les particularitats de la seva música com l’emotivitat, l’elegància i l’originalitat. Eduard Iniesta va estar acompanyat del seu germà Xavier a l’harmònica amb qui signa aquest treball, Àlex Tenas a la bateria, Cristina Membrive al baix elèctric i Gerard Nieto als teclats.

Galeria d'imatges