al contingut a la navegació Informació de contacte

Mazoni celebra els seus 20 anys de carrera artística i actua demà al Convent de Sant Bartomeu

El concert, programat per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l'Ajuntament de Bellpuig, comptarà amb la col·laboració de la Cooperativa L'Olivera que presentarà els seus vins als assistents.

DIJOUS 20 JULIOL 2023

El concert que tindrà lloc demà divendres, dia 21 de juliol, al Convent de Sant Bartomeu, serà una bona ocasió per descobrir també el Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig.

L'Agencia Catalana del Patrimoni Cultural organitza una visita guiada una hora abans del concert (a les 19.30) que es podrà acompanyar d'una copa de vi del celler L'Olivera.

El concert de Mazoni començarà a les 20.30 i, coincidint amb els seus 20 anys de carrera artística, repassarà els seus grans èxits amb una selecció de cançons que ja formen part de la història de la música popular catalana.

El Convent de Sant Bartomeu, construït el 1507, és una mostra notable de la transició del gòtic tardà al Renaixement. Declarat Bé Cultural d'Interés Nacional, el va fer construir Ramon de Cardona-Anglesola, el mausoleu del qual es conserva a l'església parroquial de Sant Nicolau.

L'edifici, de planta rectangular organitzat a l'entorn de dos claustres centrals, està declarat Monument d'Interès Nacional i hi destaca el segon claustre amb un pati de cisterna i l'escala de caragol que porta al campanar.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web de Monuments de Catalunya i també al mateix monument i tenen un preu de 12 euros.