al contingut a la navegació Informació de contacte

Manifest de rebuig a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que inhabilita l'Honorable Conseller, Alcalde i amic, Bernat Solé i Barril

DIMECRES 24 FEBRER 2021

MANIFEST DE REBUIG A LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA QUE INHABILITA L’HONORABLE CONSELLER, ALCALDE I AMIC, BERNAT SOLÉ i BARRIL

 

El dia 21 de gener de 2021 va ser un dia trist per la democràcia, pel nostre país i també pel conjunt de municipis de Catalunya. Un cop més, ens conjurem per mostrar el nostre rebuig vers una altra sentència condemnatòria que castiga un altre càrrec electe per fer efectiva la voluntat del poble. Tenim una mostra més d’aquesta brutal repressió que des de fa uns anys estem patint tots, i per això volem denunciar un cop més, la persecució que estem aguantant els electes locals. 

 

Aquest cop ha estat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya qui condemna a l’ara Conseller, Alcalde d’Agramunt i amic Bernat Solé i Barril, a un any d’inhabilitació especial per a càrrec electe i una multa de 16.800 € per un delicte de desobediència greu per la ‘participació’ en l’1 d’octubre de 2017 quan era alcalde d’Agramunt.

 

Rebutgem aquesta condemna, perquè és el poble qui, a través de les seves institucions polítiques, ha de determinar com i qui governa el conjunt de la ciutadania. Per aquest motiu les alcaldesses, alcaldes, regidores i regidors estem al costat del poble i amb el poble, i això no pot ser de cap manera jutjat i molt menys condemnat.

 

Estem davant de la primera sentència condemnatòria de l'Alcalde per defensar la democràcia l’1 d’octubre del 2017, i tots sabem que aquesta condemna és una venjança! 

 

Estem amb tu Bernat, si et condemnen a tu, ens condemnen a tots els que vam participar a l’1 d’octubre del 2017.

Perquè els Alcaldes i Alcaldesses hem estat, estem i estarem al costat del nostre poble! 

 

Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Bellpuig i en nom del poble de Bellpuig, Bernat, et volem mostrar tot el nostre suport i escalf vers aquesta sentència que tots i totes rebutgem!

I volem recordar que per més que insisteixin en instrumentalitzar la justícia, no aturaran la voluntat de tot un poble, pacífic i determinat per construir un futur millor i aconseguir la república catalana.  

 

Avui i els cops que calgui estarem al costat de la democràcia i del poble, i per això estem al teu costat, Bernat!