al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Orfeó Joventut de Bellpuig organitza un concert per a recaptar fons per l'ONG Open Arms

DIUMENGE 08 SETEMBRE 2019

El dijous 5 de setembre a les 8 del vespre al Teatre Armengol de Bellpuig, l'Orfeó Joventut de Bellpuig va organitzar un concert per a recaptar fons per l'ONG Open Arms.

En el concert van actuar-hi músics de Bellpuig i d'altres vinculats amb la població, que oferien un repertori que anava de la música popular, a la clàssica i la contemporània.

Tanmateix, l'artista d'Ivars d'Urgell M. Cinta Brescó, va pintar un quadre per l'ocasió que s'exposarà i subhastarà durant les dues setmanes vinents a l'Ajuntament de Bellpuig. Els beneficis de la subhasta solidària del quadre se sumaran a la recaptació del concert que va ser de 650 €.

L'ajuntament de Bellpuig col·laborava amb el concert per a recaptar fons per l'ONG Open Arms. L'entrada era gratuïta i durant tota la tarda del dijous es podia fer aportacions voluntàries per a l'ONG a la taquilla del teatre.

Open Arms.

Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre que té la principal missió de protegir amb la seva presència al mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència a les costes espanyoles.

Es dedica a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.