al contingut a la navegació Informació de contacte

L'espai de Cotreball de la Llotja de Bellpuig ja és una realitat

Avui s'ha inaugurat un nou espai que omplirà de vida professional la Llotja de Bellpuig, que fins ara tenia unes instal·lacions poc utilitzades.

DIVENDRES 15 SETEMBRE 2023

L'acte inaugural de l'Espai de Cotreball Llotja de Bellpuig ha tingut lloc aquest matí amb l'assistència del Diputat i Vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, el director dels SSTT d'Empresa i Treball, Vidal Vidal, el President del Consell Comarcal, José Luis Marín i la Consellera comarcal de Turisme, Fires, Consum i Promoció Econòmica, Gràcia Auró, que han acompanyat l'alcalde, Jordi Estiarte, i les regidores d'emprenedoria i empresa, Imma Oliva i de comerç Inés Granollers.

L'Alcalde ha expressat un sincer "Agraïment al Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida pel seu suport fonamental en la realització del projecte i el seu compromís amb el desenvolupament econòmic i la creació d'oportunitats a les zones rurals. I també "un Agraïment a tots els qui han treballat incansablement per fer realitat aquest somni, així com a aquells que ja han decidit unir-se a aquesta comunitat. La seva dedicació i visió han estat essencials per fer avançar aquest projecte."

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Bellpuig, Ines Granollers, ha destacat l'extraordinària transformació de la Llotja, un equipament municipal  reconvertit ara en un centre d'innovació i col·laboració, concebut com un motor de col·laboració empresarial, oferint un lloc on empresaris, autònoms i creatius poden connectar-se, col·laborar i créixer junts. Segons Granollers, "Aquest espai és més que una simple renovació d'edifici; és un lloc on les ment s'inquietes i emprenedores es troben per crear un futur prometedor."

La Regidora d'Empresa, Imma Oliva, ha subratllat la importància d'aquest nou espai com a motor de col·laboració empresarial i un lloc on empresaris, autònoms i creatius poden connectar-se, col·laborar i créixer junts. Per Oliva "un Espai de Cotreball és més que un lloc de treball compartit; és una plataforma que fomenta la col·laboració, la creativitat i la sinergia."

El projecte és una realitat gràcies al suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, que ha estat un actor clau en aquesta iniciativa pionera. La inversió i confiança del Patronat en aquest projecte subratlla el seu compromís amb el desenvolupament econòmic i la creació d'oportunitats a les zones rurals.

En aquest sentit, el diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida Jordi Verdú ha expressat la importància d'aquests espais, on a més a més s'hi identifica molt ja que ell mateix ha treballat en un viver d'empreses i creu que aquest espais "son projectes innovadors, que transformen el territori i que ens fa créixer com a poble."

L'acte ha acabat amb un missatge d'esperança i entusiasme, encoratjant tots els assistents a explorar nous horitzons d'èxit i col·laboració en els àmbits de comerç i empresa.

L'Espai de Cotreball Llotja de Bellpuig esdevé un exemple brillant de com la col·laboració i la innovació poden conduir-nos cap a un futur més prometedor i connectat per a tots els membres de la comunitat.

Galeria d'imatges