al contingut a la navegació Informació de contacte

Les Piscines municipals de Bellpuig participen en la campanya “Mulla't per l'Esclerosi Múltiple”

DIUMENGE 14 JULIOL 2019

Avui diumenge 14 de juliol durant tot el dia, les piscines municipals de Bellpuig participen en la 26a edició de la campanya “Mulla't per l'Esclerosi Múltiple”.

Els banyistes tenen reservat dins l’aigua un espai on poder nedar en solidaritat amb la campanya, i a l'entrada del recinte hi troben una parada on es recullen donatius i es pot adquirir marxandatge del Mulla’t per a col·laborar.

Tots els articles que s’hi troben són solidaris amb l’esclerosi múltiple i estan dissenyats per l’il·lustrador català Ignasi Blanch.

A Bellpuig, l’Ajuntament col·labora cada any en el Mulla’t amb la participació de les Piscines Municipals.

Campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple.

El “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple.

El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya mullant-se en les piscines que participen en la campanya.

Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços a donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’Esclerosi Múltiple.

A través del Mulla’t, la Fundació Esclerosi Múltiple sensibilitza la població sobre aquesta malaltia crònica i sense cura, recapta fons per promoure la investigació i porta a terme programes per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple.

Amb els anys, el Mulla’t s’ha anat consolidant fins a convertir-se en el segon acte solidari més multitudinari celebrat a Catalunya.

Aquest any, la Fundació posa el focus en els símptomes menys visibles de la malaltia com la fatiga, el dolor, la depressió i la disfunció sexual, els quals sovint són els símptomes menys tractats, però els que acaben sent més incapacitants i els que més influeixen en la qualitat de vida del pacient.

A Catalunya més de 600 piscines participen en el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. En moltes s’organitzen activitats lúdiques i festives, però totes tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual participen més de 100.000 persones.

Més informació de la campanya a: mullat.fem.es