al contingut a la navegació Informació de contacte

Les Ciber-violències masclistes: Introducció a l'autodefensa digital feminista en motiu del 25N a Bellpuig

DIVENDRES 13 NOVEMBRE 2020

En el marc del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Bellpuig ha organitzat una xerrada-taller online a càrrec del col·lectiu DONESTECH, sota el títol “Ciber-violències masclistes online: Introducció a l’autodefensa digital feminista”.

 

La xerrada-taller tindrà lloc el dimarts dia 24 de novembre, de les 18.30 a les 20 hores per mitjà de la plataforma de codi lliure bigbluebutton i per accedir-hi, caldrà inscriure’s prèviament al correu igualtat@bellpuig.cat i així aconseguir l’enllaç a la videoconferència.

 

L’activitat és totalment gratuïta i apta tan per a joves com per adults.

 

El col·lectiu de DONESTECH està dedicat a la investigació en l’àmbit de les dones i les noves tecnologies i estan especialitzades en ciberfeminisme i ciberviolències. En aquesta xerrada taller ens explicaran quines són les violències masclistes més comunes a les s’enfronten les dones a internet i les xarxes socials i ens donaran alguns recursos i eines per evitar-les vinculats amb la privacitat i la seguretat digital.