al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Tàrrega i Comarca ofereix el taller “La ment en forma” a Bellpuig

DIVENDRES 27 SETEMBRE 2019

L’associació de familiars de malalts d'Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives de Tàrrega i comarca (AFATC), organitza durant el mes de setembre diferents activitats per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer que se celebrava el dia 21 d’aquest mes.

Dins d'aquestes activitats, el dimecres 25 de setembre a les 6 de la tarda al local de l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Joia d’Envellir de Bellpuig, va oferir el taller gratuït “La ment en forma” a càrrec d'una psicòloga i una logopeda de l'associació.

En el taller, mitjançant la crida a la participació dels assistents es va aportar consells per a mantenir la ment en forma a través exercitar-la de forma positiva i constructiva. D'altra banda, es van donar a conèixer una sèrie d'hàbits que cal evitar, ja que no ajuden a estar bé. Tot això, per a poder millorar la pròpia salut física i emocional.

El taller va acabar amb un col·loqui moderat per l’equip tècnic de l’Associació.

El taller “La ment en forma” va estar organitzat per l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer de Tàrrega i comarca (AFATC) i rebia la col·laboració de l’Associació de jubilats i pensionistes la Joia d'Envellir i de l’Ajuntament de Bellpuig.

L’Associació de familiars de malalts d'Alzheimer de Tàrrega i comarca (AFATC).

L’Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Tàrrega i Comarca (AFATC), és un servei especialitzat en demències amb seu a Tàrrega.

Aquesta Associació treballa des de fa 19 anys en la prevenció, manteniment i tractament de la memòria i altres capacitats que queden afectades en la demència. També dona servei a les famílies, acompanyant-les en tot el procés de la malaltia.

Per oferir els seus serveis, l’entitat compta amb professionals i voluntaris de Tàrrega i comarca.

L'associació és una unitat de prevenció, manteniment i tractament de la memòria i treballa amb coordinació amb ajuntaments, Centres d'Atenció Primària, residències de gent gran, casals d’avis, etc.

Els serveis que ofereix són els següents:

Atenció social

Tallers d’estimulació cognitiva en grup i individual

Educació social

Logopèdia

Atenció psicològica i Grup d’ajuda mútua

Servei de transport adaptat

Servei de menjador

Tallers de formació per a familiars i vetlladors

Atenció domiciliaria

Servei de préstec de material ortopèdic

Assessorament jurídic