al contingut a la navegació Informació de contacte

L'ajuntament informa sobre el comunicat del CAP de Bellpuig Àrea Bàsica de Salut

DIVENDRES 13 MARÇ 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre les novetats que ens ha facilitat l’Àrea Bàsica de Salut (CAP) de Bellpuig pel que fa a la prestació del servei

 

Atenent les mesures dictades pel Govern de la Generalitat de  Catalunya, en la fase d’Emergència 1 amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 el servei de l’Àrea Bàsica de Salut (CAP) de Bellpuig informa dels següents canvis pel que fa al servei:

 

 

A partir del dilluns dia 16 de març, queden anul·lades totes les visites programades presencials a medicina, infermeria, pediatria  i altres serveis així com proves complementàries no imprescindibles o que siguin tributàries de fer-se més endavant. Només es faran les analítiques urgents, sintrom i vacunacions fins als 15 mesos

Al CAP i als consultoris locals hi haurà el personal sanitari per atendre totes les urgències, consultes telefòniques, domicilis que puguin sorgir i altres. Recomanen a tots els usuaris no fer cap desplaçament i contactar amb el CAP telefònicament  abans d'anar-hi presencialment.

També, informem que les embarassades i visites de pediatria tindran habilitada la porta d'accés propera a la consulta de pediatria (sortida ambulàncies).

Gràcies a tothom per la col·laboració.