al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Bellpuig habilitarà un espai al Parc del Convent per a l'estacionament d'autocaravanes i caravanes

Per mitjà d'un conveni de col·laboració amb Vanwoow s'impulsarà aquest model de turisme a la vila.

DILLUNS 06 JULIOL 2020

L’Ajuntament de Bellpuig va signar aquest cap de setmana un conveni amb la cooperativa sense ànim de lucre Vanwoow, un conveni de col·laboració per tal de desenvolupar i promocionar experiències i viatges de turisme responsable i sostenible entre el públic usuari d’autocaravanes i caravanes.

 

Fruit de l’interès per part de l’Ajuntament de fomentar el turisme sostenible i dinamitzar la població com a referent en les experiències turístiques sostenibles, es crearà al Parc del Convent de Bellpuig un espai adient i segur on les autocaravanes i caravanes puguin estacionar i pernoctar.

 

Aquest espai, que es preveu que amb el temps tingui un punt de càrrega d’aigües netes i un de descàrrega d’aigües brutes, serà promocionat així com la vila de Bellpuig per Vanwoow com a destí turístic a la seva plataforma web.

 

Bellpuig va rebre la senyal per instal·lar al Parc del Convent aquest cap de setmana en un acte organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell a Vallbona de les Monges, que a més va incloure una visita turística a Bellpuig per a un grup de microinfluencers i instagramers.