al contingut a la navegació Informació de contacte

La Llotja de Bellpuig Punt d'Acompanyament per les Eleccions Agràries

DIJOUS 25 MARÇ 2021

El passat 27 de gener el Departament d’Agricultura, mitjançant la publicació al DOGC de l’Ordre ARP/18/2021, convocava les eleccions per determinar la representativitat de les organitzacions professionals agràries a Catalunya.

La campanya electoral serà entre el 10 i el 24 de març i les eleccions, que se celebraran únicament pel sistema de votació electrònica, seran els dies 25 i 26 de març de 2021.

La sistemàtica d’aquestes eleccions, les primeres que es faran amb votació electrònica, s’ha consensuat amb les organitzacions professionals agràries que tenen representació a la Taula Agrària. El 25 de març, els electors i les electores podran votar per mitjans electrònics de manera remota i, també, per mitjans electrònics de manera presencial en 209 punts d’acompanyament distribuïts arreu del país. Entre aquests hi ha la Llotja de Bellpuig que és punt d’acompanyament durant tot el dia d’avui dijous dia 25 de març de les 9:00h a les 18:00h.

Com en tots els punta, a la Llotja s’apliquen les mesures i els protocols COVID-19 necessaris, i una persona habilitada com a representant del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, dona suport i assistència a tots aquells que decideixen anar-hi.