al contingut a la navegació Informació de contacte

"La Joia D’Envellir” Celebra el seu 50è aniversari

L'associació celebra 50 anys el dia de la seva Festa Patronal

DIMECRES 05 OCTUBRE 2022

Dilluns tenia lloc a Bellpuig la celebració de la Festa Patronal de "La Joia d'Envellir", una festa que va servir per a celebrar el 50è aniversari de l'entitat.

L'entitat, que es va constituir el 1970, no va poder celebrar aquesta efemèride fins aquest any a causa de la pandèmia i ho va fer amb una missa i un dinar de germanor amb els socis i sòcies que va acabar amb ball per la tarda. 

Al dinar hi van assistir el delegat del Govern a Lleida, el Sr. Bernat Solé, el director dels SSTT de Drets Socials, el Sr. Joan Segura, l'alcalde de Bellpuig, el Sr. Jordi Estiarte i la regidora de Política Social, Convivència i Salut, la Sra. Dolors Florensa. Precisament, aquesta última i l'alcalde, van lliurar al president de l'entitat, al Sr. Ramon Torres, un obsequi en reconeixement als 50 anys de l'entitat. 

L'associació "La Joia d'envellir" és una entitat molt activa a Bellpuig que actualment té 395 socis, tots pensionistes i jubilats, dels quals 47 tenen més de 90 anys. Entre les activitats que realitza anualment destaquen els diferents tallers d'informàtica, de memòria, de gimnàstica, de creixement personal... i també les festes i els viatges. De fet, el passat 23 de setembre va organitzar una jornada de portes obertes per donar a conèixer totes aquestes activitats i promoure la inscripció de nous socis i sòcies i el proper diumenge dia 16 d'octubre tindrà lloc la tradicional caminada Memorial a Carme Serra, que arriba enguany a la seva 22a edició. 

Galeria d'imatges