al contingut a la navegació Informació de contacte

La Directora general de l’Agència Catalana de Joventut visita el casal d’estiu de Bellpuig

En el decurs d’una visita al territori i als casals d’estiu de l’Urgell, Laia Girós ha visitat avui el Casal de Lo Centre Victorina que te lloc a Bellpuig

DIJOUS 27 JULIOL 2023

Aquest matí la directora general de l’Agencia Catalana de Joventut, Laia Girós, ha visitat a Bellpuig el Casal d’Estiu organitzat per Lo Centre Victorina, un casal en el que hi participen cada setmana prop d’una trentena de nens i nenes d’edats compreses entre 3 i 10 anys.

A La Sra. Laia Girós l’han acompanyada durant la visita el Sr. Jordi Estiarte, alcalde de l’Ajuntament de Bellpuig, el Sr. Oriol Puebla, Conseller Comarcal, la Sra. Joana Terré, coordinadora territorial de Joventut a Lleida, el Sr. Víctor Saló, tècnic de Joventut a la coordinació territorial de Joventut a Lleida i la Sra. Anna Gómez, responsable de l’Oficina Jove de l’Urgell.

Victorina Aragoncillo, màxima responsable i organitzadora del casal des de fa 22 anys, ha explicat als assistents el funcionament del mateix i les activitats que es realitzen diària i setmanalment, que inclouen tallers, jocs, excursions i moments d’esbarjo i piscina.

Per la seva part, l’alcalde, Jordi Estiarte, ha explicat a la directora, que aquest any a Bellpuig s’ha organitzat també durant aquest mes de juliol, un camp de treball per a joves durant el qual s’ha elaborat una campanya de sensibilització sobre la tinença de gossos. A més, també ha destacat que durant aquest any s’ha constituït legalment una comissió de joves molt activa que participa de la programació lúdica i cultural a la vila.

Galeria d'imatges