al contingut a la navegació Informació de contacte

La Cooperativa de Cures de Bellpuig pren forma

DIVENDRES 14 MAIG 2021

Aquesta setmana es reunien la regidora d’igualtat, Sandra Oriola i l’alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte amb la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària, per a presentar el projecte de cooperativa de cures que s’ha impulsat des de l’Ajuntament de Bellpuig i l’Ateneu Cooperatiu de Ponent.

Bellpuig és el primer municipi de ponent integrat en aquesta Xarxa que fomenta models empresarials amb estructura de cooperativa que tinguin en compte l’economia social.

El projecte de Cooperativa de Cures de Bellpuig, que en aquests moments ja té apuntades 100 persones entre usuaris i prestadors d’aquest servei, pretén dignificar la feina de la gent que fa feines de la llar i cures a les persones, dotant-les d’una estructura cooperativa com a fórmula empresarial democràtica, que prioritza la satisfacció de les necessitats dels seus membres enfront del lucre.

La intenció és que sigui una cooperativa d’àmbit comarcal i que s’hi integrin tots els municipis que hi estiguin interessats, tan pel que fa a prestadors de serveis com a usuaris.