al contingut a la navegació Informació de contacte

La Casa de Cultura de Bellpuig acull l’exposició “Presos Polítics a l’Espanya contemporània” de Santiago Sierra

Des del dia 9 al 17 de març, la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Bellpuig acull l’exposició “Presos Polítics a l’Espanya contemporània”, de Santiago Sierra. Aquesta ha estat portada per la seu territorial d’Òmnium Segarra-Urgell i és una rèplica de l’exposició original censurada a la Fira ARCO a Madrid.

DISSABTE 09 MARÇ 2019

L’obra mostra 24 fotografies en blanc i negre, pixelades, de 74 presos polítics, i vol fer visible l’existència de presos polítics a l’Espanya actual que han estat empresonats a causa de les seves ideologies.

En ella Santiago Sierra reflexiona sobre les conseqüències de la Llei Orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutadana (2015), també coneguda com “Llei mordassa” a Espanya i interpel·la a l’espectador a no mantenir-se neutral en situacions d’injustícia.

L’acte d’inauguració ha tingut lloc el dissabte 9 de març a les 7 de la tarda, a càrrec del president d'Òmnium Segarra-Urgell, Sr. Josep Pont, i hi ha intervingut l’alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch.

L’exposició “Presos Polítics a l’Espanya contemporània” de Santiago Sierra, es podrà visitar a la Sala d'exposicions de Casa de Cultura de Bellpuig (Pl. Sant Roc, 34), del dia 9 al 17 de març, amb el següent horari d’obertura:

  • De dilluns a divendres de 18 a 20 h.

  • Dissabte de 17 a 20 h.

  • Diumenge de 12 a 14 h i de 17 a 20 h.

Organitza: Òmnium Cultural

Col·labora: Ajuntament de Bellpuig

Galeria d'imatges