al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Orfeó Joventut de Bellpuig inaugura el Cicle de concerts del seu centenari interpretant la Missa brevis en Fa major K. 192 de Mozart a l'Església de Sant Nicolau de Bellpuig

El dissabte 23 de febrer a les vuit del vespre, dins la missa vespertina celebrada a l'Església de Sant Nicolau de Bellpuig, l’Orfeó Joventut va oferir als nombrosos assistents que hi assitien, el primer concert del Cicle de concerts dedicat al seu centenari, en què va interpretar la “Missa brevis en Fa major K. 192” de Wolfgang Amadeus Mozart.

DIUMENGE 24 FEBRER 2019

La “Missa brevis en Fa major K.192”, també és coneguda com a Petita Missa de Credo, és la setena missa escrita per W. A. Mozart i va ser completada a Salzburg el 1774.

L'Orfeó Joventut sota la direcció d’Albert del Viso, en va oferir una versió amb cor mixt, solistes, violins i orgue, del mateix Mozart; amb col·laboració dels solistes: Núria Mas (soprano), Blanca Julià (contralt), Xesco Grau (tenor) i Josep Ferrer (baix), dels violinistes Joan Carles Pérez i Marta Rosselló, i de Marc Castellà amb l’orgue.

Durant el primer semestre de l’any 2019, l’Orfeó Joventut ha organitzat un cicle de 6 concerts per a celebrar el seu centenari en diferents espais de la població.

El segon concert del cicle serà “Miratges d'òpera” i tindrà lloc el diumenge 3 de març a les 12 hores del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig. (Entrada gratuïta).

En aquest, Òscar Garrós (violí), Anna Pallàs (flauta travessera), Jordi Pellicer (piano) i Albert del Viso (piano), interpretaran obres de Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi i Gioachino Rossini.

Els actes de celebració del Centenari de l’Orfeó Joventut compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

Galeria d'imatges