al contingut a la navegació Informació de contacte

L’escriptora Najat El Hachmi, conversa sobre valors i emocions universals a Bellpuig, dins la 5a edició del cicle Avui també és Sant Joan de La Fundació Antigues Caixes Catalanes

El dilluns 17 de desembre a les 7 de la tarda, la Sala Cultural del Castell de Bellpuig va acollir una de les converses de la 5a edició del cicle “Avui també és Sant Joan” que organitza la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb la participació de l’escriptora Najat El Hachmi.

DIMARTS 18 DESEMBRE 2018

La Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX, fa arribar el cicle de converses a dotze biblioteques públiques de Catalunya, a partir de les darreres obres guardonades amb el Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana, i amb la finalitat de fomentar la literatura catalana de qualitat i fomentar la reflexió sobre els valors universals entre la societat.

En les converses, els autors prenen com a referència les seves obres, tractant valors i emocions universals amb expertes en psicologia.

Conversa a Bellpuig: “El valor de la tradició davant la contemporaneïtat”.

A Bellpuig la conversa prenia com a referència l’obra “La filla estrangera” guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2015, i va rebre la participació de l’escriptora Najat El Hachmi, autora del llibre; de Pilar Arlándiz, psicòloga, especialista en desenvolupament personal i intel·ligència emocional; i de membres del Club de lectura de la Biblioteca Municipal Isidor Cònsul.

A la xerrada es van tractar els valors i emocions universals a partir dels arguments de l’obra. Experiències, emocions, valors..., que transmeten els personatges i les situacions de les novel·les i que molt sovint se senten tan pròximes als propis sentiments.

La conversa a mig camí entre la literatura i la psicologia sobre els sentiments de personatges ficticis ajudava a entendre’s millor a un mateix.

Aquest acte l'organitzava la Fundació Antigues Caixes Catalanes i la Biblioteca Municipal Isidor Cònsul i comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

Més informació sobre el cicle “Avui també és Sant Joan” a: www.fcaixescatalanes.cat.