al contingut a la navegació Informació de contacte

L’artista bellpugenca Olga Guasch, presenta projectes personals de fotografia i il·lustració, a l’Hora de l’Art de la Biblioteca Municipal Isidor Cònsul de Bellpuig

El dilluns 14 de gener a les 6 de la tarda a la Casa de Cultura de Bellpuig, la Biblioteca Municipal Isidor Cònsul organitzava una altra edició de “l’Hora de l’Art”, que aquesta vegada tenia com a protagonista l’artista Olga Guasch, de Bellpuig.

DIMARTS 15 GENER 2019

L’Olga Guasch, va compartir amb els assistents alguns dels seus projectes personals en l'àmbit de la fotografia i la il·lustració, i el seu procés de creació.

Així, durant la presentació va ensenyar el seu projecte fotogràfic “Aerial Silk”, que mostra a través de la fotografia, la bellesa d'aquesta disciplina artística.

D’altra banda, la part d’il·lustració, la va dedicar a descobrir la seva última col·lecció de dibuixos, “Un món propi”, on utilitzant els colors blanc i negre, l’artista mostra els mons interiors de cadascun dels personatges que hi apareixen.

L’Olga Guasch, és graduada en Disseny gràfic i compta amb el títol de màster en Aplicacions multimèdia. Actualment la seva activitat professional és el disseny Web i d’aplicacions.

L'exposició fotogràfica “Aerial Silk”, va estar exposada a l’Espai del Jovent de la Festa Major de Mollerussa (2016) i a la Sala d'exposicions de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic (2016).

La Biblioteca de Bellpuig acollirà durant els pròxims 6 mesos una exposició amb les col·leccions de l’Olga Guasch, “Aerial Silk” (fotografia) i “Un món propi” (il·lustració), que es podrà visitar en horari d’atenció al públic.

L’Hora de l’Art és una activitat que organitza durant l’any la Biblioteca Municipal Isidor Cònsul de Bellpuig amb la col·laboració de Biblioteques Públiques de Catalunya i de l’Ajuntament de Bellpuig, que va néixer amb el propòsit de donar a conèixer gent de Bellpuig i usuaris de la biblioteca que són artistes i sovint no són coneguts per la majoria dels veïns i usuaris de la biblioteca.