al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig vol agrair públicament el compromís i la tasca solidària de la nostra gent jove de Bellpuig i Seana a través del grup “Joves Voluntaris”

DIMECRES 08 ABRIL 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig vol agrair públicament el compromís i la tasca solidària de la nostra gent jove de Bellpuig i Seana a través del grup  “Joves Voluntaris”

 

Atenent l’Estat d’Alarma amb motiu de la lluita contra l’epidèmia de COVID-19 volem donar gràcies a la nostra gent jove que fa possible cada dia la iniciativa de “Joves Voluntaris”

 

Aquest agraïment públic ve motivat pel compromís social i la tasca solidària desinteressada de la nostra gent jove que, a través de “Joves Solidaris”, dóna suport a la gent gran del municipi durant el confinament i no permet que s’exposin sortint al carrer per anar a comprar aliments, medecines o productes de primera necessitat. També donen suport logístic a la xarxa de persones cosidores de mascaretes i bates sanitàries d’un sòl ús que des del municipi estan treballant incansablement per dotar de material als CAPs i a particulars.

Recordeu que podeu contactar amb “Joves Voluntaris” a través del WhatsApp o de trucada telefònica als números de telèfon 636278214-689361955-636005981 i que disposen del compte d’Instagram “jovesvoluntaris” que us convidem a seguir.

Des de l’ajuntament ens coordinem amb el grup “Joves Voluntaris” i els facilitem tot aquell material de protecció, guants, mascaretes i líquid desinfectant de què disposem perquè puguin sortir amb seguretat a fer la seva admirable tasca.

Com a municipi és un autèntic honor comptar amb el nostre jovent per satisfer les necessitats de les persones amb especial vulnerabilitat, com a govern municipal és una enorme satisfacció comptar amb vosaltres. Sou sens dubte el millor horitzó de futur que podem desitjar com a comunitat i com a societat.

El futur és vostre!!!!

Galeria d'imatges