al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre novetats que ens fa arribar el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

DILLUNS 16 MARÇ 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre novetats que ens fa arribar el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

 

Atenent a la situació actual en la fase d’alerta amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 CATSALUT informa:

 

Us demanen fer un ús racional del servei d’urgències i dels Consultoris Mèdics. Per aquest motiu, si necessiteu ser visitats presencialment, abans de desplaçar-vos, contacteu per telèfon amb el CAP de Bellpuig.

Si esteu preocupats per saber si teniu el coronavirus, abans de trucar al 061 o al 112, feu el test que podreu trobar a:

 

canalsalut.gencat.cat/coronavirus-test.

 

Us informaran de com actuar en cada cas. Aprofitem per informar que s’està procedint a la desprogramació de visites i proves de rutina que es puguin ajornar.

 

 

 

Recordeu que la millor manera de combatre la proliferació del virus és el confinament, evitar qualsevol contacte social, respectar la separació d’1,5 metres entre persones, rentar-se les mans amb aigua i sabó i només sortir de casa quan calgui anar a buscar aliments, medecines o productes de primera necessitat.