al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre les normes que permeten la sortida de menors de 14 anys.

DISSABTE 25 ABRIL 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre les normes que permeten  la sortida de menors de 14 anys.

 

Atenent l’Estat d’Alarma amb motiu de la lluita contra l’epidèmia de COVID-19 us informem que s’ha decretat l’autorització a la sortida de menors de 14 anys a la via pública a partir de les 9:00 hores del 26/04/2020.

 

Aquesta autorització és per a menors de 14 anys que podran sortir durant un màxim d’una hora al dia entre les 9:00 i les 21:00 hores i fins a una distància màxima d’1 quilòmetre del seu domicili.

No podran sortir els nens que presentin símptomes o que estiguin en aïllament domiciliari o en quarantena posterior per diagnòstic de COVID19 a ells o a algú del seu cercle familiar.

Les sortides es podran fer en grups d’un adult responsable amb tres menors de 14 anys com a màxim i els integrants del grup hauran de mantenir distància de seguretat de dos metres com a mínim amb terceres persones, inclosos altres nens i nenes. L’adult serà responsable que es mantinguin els requisits per evitar contagis, distància de seguretat, ús de mascaretes i higiene en arribar a casa. Es podrà circular per carrers i places públiques, espais naturals i zones verdes autoritzades.

NO ESTÀ AUTORITZAT EN CAP CAS L’ÚS D’EQUIPAMENTS DE CAP DE LES ÀREES DE JOC I PARCS INFANTILS O EQUIPAMENTS ESPORTIUS. L’AJUNTAMENT DE BELLPUIG HA ABALISAT I INSTAL·LAT CARTELLS QUE ANUNCIEN AQUESTA PROHIBICIÓ A TOTES LES ÀREES DE JOC INFANTILS DE BELLPUIG I SEANA. RESPECTEM LA PROHIBICIÓ PER LA SEGURETAT DE LA NOSTRA CANALLA