al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre les mesures establertes per a l’obertura de terrasses a l’aire lliure de bars i restaurants en la Fase 1 decretada pel Govern de l’Estat espanyol dins el “Plan para la transición a la nueva normalidad”

DIUMENGE 17 MAIG 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre les mesures establertes per a l’obertura de terrasses a l’aire lliure de bars i restaurants en la Fase 1 decretada pel Govern de l’Estat espanyol dins el “Plan para la transición a la nueva normalidad”

 

Atenent l’Estat d’Alarma amb motiu de la lluita contra l’epidèmia de COVID-19, us informem que el Govern de l’estat espanyol ha decretat l’establiment de la Fase 1 del desescalament de l’actual estat d’alarma que estarà vigent a la regió sanitària de Lleida a partir de les 00:00 hores del dia 18/05/2020.

 

 

Mesures de reobertura de terrasses a l’aire lliure dels bars i restaurants.

*.-Els bars i restaurants poden obrir les  terrasses exteriors limitant al 50% la seva capacitat de taules segons la llicència municipal i caldrà que s’assegurin que la distància mínima de seguretat entre taules o agrupaments de taules és de 2 metres. Es consideren terrasses a l’aire lliure qualsevol espai no cobert o cobert per un màxim de dues parets delimitadores.

*.-En cas que l’Ajuntament autoritzi incrementar la superfície destinada a terrassa a l’aire lliure, es podrà disposar del mateix nombre de taules augmentant proporcionalment l’espai a la via pública destinat a terrassa.

*.-L’ocupació màxima de persones en una agrupació de taules serà de 10 persones. La taula o agrupació de taules han de ser adequades al número de persones, garantint la distància de seguretat interpersonal

 

Mesures d’higiene i prevenció en la prestació del servei de terrasses de bars i restaurants.

*.-Cal netejar i desinfectar l’equipament de taula i cadires i qualsevol superfície de contacte entre un client i un altre

*.-Es prioritari usar estovalles i tovallons d’un sòl ús i, si no es possible caldrà canviar-los entre client i client i rentar-les a màquina entre 60 i 90 graus.

*.-Es posaran dispensadors de gels hidroalcohòlics o desinfectants autoritzats en condicions de ser utilitzats pels clients a l’entrada dels establiments.

*.- No està permès l’ús de cartes de manera comuna, s’optarà per dispositius electrònics, pissarres, cartells o altres maneres d’anunciar els productes.

*.-Els elements auxiliars com vaixella, cristalleria, coberteria o estovalles i tovallons s’emmagatzemaran en recintes tancats o fora dels llocs de pas de clients i treballadors.

*.-En cas que hi hagi lavabos d’ús públic a clients, visitants o usuaris, només el podrà utilitzar una sola persona cada vegada. També es permetrà l’ús d’una persona dependent i l’acompanyant. En cas que es puguin utilitzar pel públic s’hauran de netejar i desinfectar com a mínim sis vegades al dia.