al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre la necessitat de no relaxar les mesures de prevenció en la nostra vida diària

DIJOUS 18 JUNY 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre la necessitat de no relaxar les mesures de prevenció en la nostra vida diària

 

Atenent l’Estat d’Alarma amb motiu de la lluita contra l’epidèmia de COVID-19, us demanem que tingueu especial cura en les mesures de prevenció, ara que la mobilitat i el contacte entre persones és més freqüent.

 

 

Avui dia 18 de juny hem entrat finalment en Fase 3 i això permet la lliure circulació de persones per tota Catalunya.

De tota manera volem fer un incís especial en què el risc de contagi per COVID19 no ha variat.

És més, a dia d’avui, Bellpuig és quan té el major nombre de casos actius, de manera simultània, del total de 25 que hi ha hagut al municipi.

Les autoritats sanitàries de la nostra àrea Bàsica de Salut (CAP) estan preocupades per la relaxació de les mesures de prevenció que s’observa a diari, en algunes conductes al carrer.

La distància de seguretat interpersonal de 2 metres, l’ús de la mascareta quan aquesta distància no es pot garantir i la neteja exhaustiva de mans són, de moment, les úniques maneres que hi ha de frenar els contagis per COVID 19.

Deixar de tenir cura en aquestes tres normes bàsiques és posar en perill la recuperació de la mobilitat i de l’activitat que tenim i que tant ha costat de recuperar. Us demanem que tingueu cura i que no poseu en risc la vostra salut i la de les persones que us envolten.