al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre la demanda de professionals sanitaris del Departament de Salut de la Generalitat CatSalut

DIJOUS 02 ABRIL 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre la demanda de professionals sanitaris del Departament de Salut de la Generalitat CatSalut

 

Atenent l’Estat d’Alarma amb motiu de la lluita contra l’epidèmia de COVID-19 us informem sobre la petició que CatSalut fa ales professionals del sector sanitari:

 

El sistema de salut de Catalunya necessita tots els professionals sanitaris, també farmacèutics, que es vulguin oferir  per cobrir els espais hospitalaris temporals que s’estan obrint.

Necessiten multiplicar el sistema sanitari fins allà on siguem capaços. Actualment, s’ha triplicat la seva capacitat habitual, però avançant-nos a altres escenaris possibles, sabem que necessitarem tots els recursos.

Si ets professional sanitari i estàs disposat a donar un cop de mà en algun dels espais hospitalaris habilitats arreu del territori català, pots oferir els teus serveis a través del formulari que trobareu en aquesta adreça electrònica:

 

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/crida-nous-espais/

 

Si us plau, omple’l fins al final i el Servei Català de la Salut es posarà en contacte amb tu.