al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre els tractaments de desinfecció de la via pública

DIMECRES 15 ABRIL 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre els tractaments de desinfecció de la via pública

 

Atenent l’Estat d’Alarma amb motiu de la lluita contra l’epidèmia de COVID-19 us informem del tractaments de desinfecció de la via  pública a Bellpuig i Seana que s’estan fent des de l’Ajuntament

Des de l’inici de la declaració de l’Estat d’Alarma, membres del personal de la brigada municipal han dut a terme desinfeccions de la via pública amb la màquina escombradora que, a més de fer la tasca d’escombrar, ha llençat diàriament una solució desinfectant de clor als carrers de Bellpuig i de Seana.

Aquest servei, a partir de la setmana passada, s’ha reforçat amb aplicacions de tractament de solució de clor amb atomitzadora amb una quantitat més gran de producte.

Aquesta setmana hem donat resposta a la petició de les residències de gent gran del nostre municipi, Sant Bartomeu i Residència Bellpuig, per aplicar el tractament de solució de clor als accessos a les seves instal·lacions.

Pel que fa a la desinfecció dels contenidors de brossa, s’ha dut a terme a través dels serveis del Consell Comarcal de l’Urgell amb la freqüència adient que aquest organisme ha establert per a totes les poblacions de la comarca, que és d’una vegada a la setmana.

De tota manera, no hem d’oblidar que la manera més adient de combatre la proliferació del COVID 19 continua sent la reducció del contacte social, el confinament, sortir només per abastir-se d’aliments i de productes de primera necessitat, guardar les distàncies de seguretat entre persones, fer ús de mascareta i rentar-se bé les mans amb aigua i sabó o amb solució desinfectant sempre que s’arribi a casa.