al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre el repartiment de mascaretes gratuïtes a les farmàcies

DILLUNS 20 ABRIL 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre el repartiment de mascaretes gratuïtes a les farmàcies

 

Atenent l’Estat d’Alarma amb motiu de la lluita contra l’epidèmia de COVID-19 us informem de les normes a seguir per poder disposar de les mascaretes de protecció gratuïtes a les farmàcies.

 

Amb la targeta sanitària a partir d’avui 20 d’abril de 2020, es pot anar a recollir una mascareta gratuïta a qualsevol farmàcia per a cadascun dels titulars d’una targeta sanitària.

Per a una millor gestió del repartiment, per evitar un trencament massiu del confinament, tenint en compte que les mascaretes van arribant gradualment a les farmàcies i també per no col·lapsar el sistema, es recomana que aquesta recollida es faci gradualment. Caldria començar per les persones que han d’anar a treballar obligatòriament fora del seu domicili i per la població de risc.

Aquelles persones que puguin seguir confinades o que ja disposin de mascareta, podran fer la recollida més endavant perquè el dret a una primera mascareta gratuïta no caduca.

Cada setmana, atenent a la disponibilitat de mascaretes a les nostres farmàcies, cada titular de targeta sanitària podrà adquirir dues mascaretes a 0,75 euros la unitat. Aquesta compra mascaretes no és acumulable d’una setmana per l’altra.