al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre el lliurament de les targetes moneder de les beques menjador a les famílies de Bellpuig.

DIVENDRES 27 MARÇ 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre el lliurament de les targetes moneder de les beques menjador a les famílies de Bellpuig.

 

Atenent l’Estat d’Alarma vigent amb motiu de l’epidèmia de COVID-19 l’Ajuntament de Bellpuig us informa que entre els dies 25 i 26 de març s’ha fet el lliurament de les targetes moneder de les beques menjador a les famílies de Bellpuig que en sou titulars.

 

El passat 24 de març a la tarda van arribar a l’Ajuntament de Bellpuig, des del Consell Comarcal de l’Urgell, les targetes moneder de les beques menjador de les famílies de Bellpuig que en sou titulars. Durant el dia 25 de març ens vam posar en contacte telefònic amb les famílies i us vam citar per al dia següent 26 de març a l’Ajuntament entre les 9 del matí i les 17:30 hores de la tarda per poder-les recollir de manera esglaonada i així garantir la seguretat tan de les famílies que les anàveu a recollir com del personal que us va lliurar les targetes.

Només hi ha hagut quatre famílies que, pels motius que siguin, no heu donat resposta ni a les diverses trucades telefòniques que us vam fer el dia 25 ni als correus electrònics que us hem enviat des de l’Ajuntament. Per poder disposar de les targetes us demanem que us poseu en contacte amb el telèfon de l’Ajuntament i que deixeu un telèfon on us puguem localitzar. Quan haurem establert un nou dia de lliurament ens posarem en contacte amb vosaltres per quedar

 

973320408