al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre el comunicat que ens ha fet arribar la Venerable Congregació dels Dolors de Bellpuig

DIJOUS 19 MARÇ 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa sobre el comunicat que ens ha fet arribar la Venerable Congregació dels Dolors de Bellpuig

 

Atenent a la situació d’alarma amb motiu de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 la Congregació dels Dolors ens demana que difonguem aquesta informació:

 

Benvolguts congregants, vilatans de Bellpuig i devots de la Mare de Déu dels Dolors,

Enguany vivim una situació d’extrema complexitat provocada per l’avenç de la pandèmia del coronavirus Covid-19, una situació que requereix un gran sacrifici col·lectiu en la lluita contra la malaltia i els seus efectes en la població. Les nostres autoritats civils i religioses canalitzen aquesta lluita mitjançant unes justificades restriccions, les quals es troben en canvi constant, i que afecten directament els nostres preciosíssims i tan tradicionals actes de celebració del Septenari i de la Festivitat dels Dolors.

Des de la Junta de la Venerable Congregació dels Dolors volem estar al costat de tota la ciutadania, especialment dels bellpugencs i bellpugenques, vivint aquest moment de prova unint els nostres sofriments al cor dolorós de la Mare de Déu, tenint plena confiança en que Ella intercedeix per tots nosaltres.

Per tot això, la Junta de la Congregació manifesta que suspèn la Festivitat d’enguany.

Ara bé, reconeixent que la missió principal de la Venerable Congregació dels Dolors de Bellpuig és apropar la Dolorosa als seus devots, i sabent que el nostre rector, Mn. Abel, continua celebrant cada dia la Santa Missa a porta tancada, s’obre la possibilitat de que la Parròquia retransmeti via internet el Septenari, la Missa dels Dolors i el Rosari de la tarda, per poder-lo seguir des de casa.

Si aquesta opció es concreta i va endavant, us informarem de com veure les emissions.

Que en aquests difícils moments en que ens trobem, la Mare de Déu dels Dolors ens sigui exemple de confiança i esperança.