al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig informa en relació al Comunicat de la Comunitat Islàmica de Bellpuig

DIVENDRES 27 MARÇ 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig informa en relació al Comunicat de la Comunitat Islàmica de Bellpuig

 

Atenent l’Estat d’Alarma vigent amb motiu de l’epidèmia de COVID-19 la nostra comunitat islàmica ens fa arribar aquest comunicat:

 

Des de la Comunitat Islàmica de Bellpuig volem manifestar-vos el següent i sumar-nos a l’esforç col·lectiu en aquests moments tan dramàtics. ·

Estem tristos i dolguts per tot el que està passant, que és molt dur, per això presentem els nostres condols a les famílies que han perdut algú dels seus éssers estimats. També supliquem a Allah que es curin els malalts i que es recuperin aviat tots els contagiats i malalts d'aquest virus.

En nom propi, de les nostres entitats islàmiques i els seus membres, us oferim tots els nostres voluntaris, el nostres recursos i les nostres instal·lacions perquè les autoritats públiques, en cas de qualsevol necessitat, les puguin servir com creguin convenient.

Diverses entitats islàmiques del nostre país estan fent treballs de voluntariat per ajudar els seus veïns, sobretot en la distribució de material de protecció individual als centres de salut i residències d’avis. I per mitjà d'aquest comunicat us anunciem que volem col·laborar en iniciatives per ajudar la ciutadania, especialment en els sectors més vulnerables o en les diferents tasques de voluntariat que puguin sorgir.

Us oferim el nostre escalf i desitgem la vostra recuperació el més aviat possible, que ALLAH protegeixi al nostre estimat país i que sapigueu que les nostres supliques a Allah no s'aturaran fins que tothom estigui sa i estalvi d'aquesta pandèmia.

Al vostre servei i amb tots vosaltres

Comunitat Islàmica de Bellpuig Març de 2020