al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig demana que no relaxem les mesures de confinament i de restricció de la circulació al nostre municipi

DISSABTE 21 MARÇ 2020

COMUNICAT:

 

L’Ajuntament de Bellpuig demana que no relaxem les mesures de confinament i de restricció de la circulació al nostre municipi

 

Atenent l’actual Estat d’Alarma i les mesures dictades pel Govern de la Generalitat de  Catalunya amb motiu de l’epidèmia de COVID-19 respecte del confinament i la mobilitat de persones al nostre municipi es demana:

 

La ciutadania de Bellpuig, aquesta setmana heu fet un impecable exercici de responsabilitat i des de l’Ajuntament us volem reconèixer aquest esforç. La majoria us heu confinat a casa i només heu sortit per anar a buscar aliments, medecines o altres productes de primera necessitat. El cap de setmana pot fer venir la temptació de relaxar les mesures. No podem posar en risc l’esforç col·lectiu sortint al carrer si no és estrictament necessari. El cap de setmana la possibilitat de contagi és igual que qualsevol altre dia.

Us demanem que continueu com fins ara. El confinament a casa i evitar qualsevol contacte social no imprescindible és la única manera de lluitar contra la proliferació de la pandèmia. Hem de ser persones dignes, conscienciades i determinades en la nostra lluita contra el COVID-19 #joemquedoacasa ara més que mai.