al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig convoca un nou concurs de cartells de Festa Major

El concurs distingeix quatre categories en funció de l’edat dels participant i la categoria absoluta té un premi de 300€

DIVENDRES 16 JUNY 2023

L’Ajuntament de Bellpuig ha publicat les bases del Concurs de Cartells de la Festa Major, unes bases que distingeixen, en funció de l’edat dels participants, quatre categories:

1a Categoria: De 6 a 8 anys
2a Categoria: De 9 a 11 anys
3a Categoria: De 12 a 15 anys
4a Categoria: A partir de 16 anys
Segons les mateixes, els cartells han de ser originals i de creació i es presentaran en diferents formats segons les categories en que es divideix el concurs.
Per la 1a i la 2a categoria: en format DIN A4 vertical
Per la 3a i la 4a categoria: en format DIN A3 vertical
El tema ha de tenir relació amb la Festa Major i al cartell hi ha de figurar: Festa Major 2023 “Vila de Bellpuig”.

Es concediran 4 premis, un per cada categoria.
Per a les categories 1a, 2a i 3a, el premi consistirà en un lot de material escolar i un certificat acreditatiu.
Per a la 4a categoria, el premi consistirà en 300€ en format targeta moneder per a consumir als comerços i establiments locals i un certificat acreditatiu.

Els cartells de les categories 1a, 2a i 3a s’han de presentar a les oficines de l’Ajuntament de Bellpuig. Els cartells de la categories 4a poden presentar-se a les oficines de l’Ajuntament o per mitjà d’instància genèrica del portal de la pàgina web de l’Ajuntament de Bellpuig. En aquest últim cas, l’arxiu ha de ser en format PDF, JPG, PNG o TIFF i ha de tenir una resolució mínima de 300ppp. El nom de l’arxiu correspondrà al lema del cartell. A part, en un document word o pdf, hi ha de constar el nom i cognoms de l’autor, DNI, el lema del cartell, la categoria a la qual es presenta, l’adreça, el correu electrònic i el telèfon.

El termini per a presentar els cartells finalitza el dia 21 de juliol.