al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Bellpuig condemna l’agressió Sexual a una menor Del municipi

El consistori convoca per avui un acte de rebuig i per donar suport a les víctimes de totes les violències masclistes.

DIVENDRES 13 GENER 2023

L’Ajuntament de Bellpuig, davant la notícia publicada avui als mitjans de comunicació sobre la detenció d’un veí de Balaguer acusat de la violació d’una nena de dotze anys de Bellpuig, vol mostrar el seu ferm rebuig a aquesta agressió així com també qualsevol forma de violència masclista.

Així mateix, el consistori ofereix el seu suport a la víctima i a la seva família i convoca per avui a les 20.00 hores un acte de rebuig als fets davant de l’Ajuntament.

Les agressions sexuals són una de les formes de violència masclista més greu i és molt important que siguin denunciades per tal de poder erradicar-les. En aquest sentit es vol destacar la importància de l’educació sexoafectiva i en el consentiment que es realitza tant des dels centres educatius com des de la pròpia societat.

Qualsevol dona víctima d’una violència masclista pot trucar de manera urgent al 112 o la línia d’atenció contra la violència masclista 900 900 120 (servei gratuït i confidencial, operatiu les 24 hores). També pot acudir al Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Urgell trucant al tel. 973 500 707 o per correu electrònic a siad@urgell.cat .