al contingut a la navegació Informació de contacte

Jornada esportiva dins la Fira Cuida't 2021

Les entitats esportives de la vila organitzen activitats i jornades de portes obertes per promocionar l'esport

DIMECRES 10 NOVEMBRE 2021

Després de les dues jornades que van tenir lloc els dies 23 i 30 d'octubre, el passat dissabte dia 6 a la vila de Bellpuig es van moure tot un seguit d'activitats per tal de promocionar l'esport i que s'emmarcaven dins la Fira Cuida't 2021. 

A les 9 del matí va començar una sessió d’entrenament amb l’Associació Atletisme Xafatolls de Bellpuig, a la plaça 1 d'octubre.

A les 10, una seixantena de persones van participar de la caminada de 10 km. “Coneix el Camí Ignasià”, organitzada per l'ocasió pel Consell Esportiu de l'Urgell. 

De les 16.00 a les 18.00 hores tenia lloc a la zona del poliesportiu, bitlles per a totes les edats organitzat pel Club de Bitlles de Bellpuig.

A partir de les 17.00 hores el Club de Bàsquet Bellpuig va organizar jocs de pilota i circuits d’habilitat.

De 17.00 a 19.00 hores a l'Escola de Dansa tenia lloc dansa creativa per a nens i nenes de 3 a 6 anys i dansa contemporània per a nens i nenes i joves de 7 a 18 anys.

De les 18.00 a les 19.30 hores el Club Ippon va fer una exhibició de gimnàstica rítmica amb escalfament i maneig d’aparell i Hip Hop al pavelló poliesportiu.

I a les 20.00 hores acabaven les activitats també al pavelló poliesportiu amb una exhibició de Bàdminton.

Des de l'Ajuntament de Bellpuig es valora molt positivament la participació i implicació de les entitats de la vila alhora d'organitzar les activitats i de cara l'any vinent ja es treballa amb el format habitual de la Fira Cuida't amb estands i activitats durant dos dies i que aquest any no s'ha pogut organitzar a causa de les mesures a prendre per la Covid-19.

 

 

Galeria d'imatges