al contingut a la navegació Informació de contacte

Fundicions Monfort i Orbitel de Bellpuig dins del programa del Secretari d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran del Departament de la Presidència amb motiu de la seva visita a l’Urgell

El Sr. Miquel Àngel Escobar, secretari d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran ha fet avui una visita institucional a l’Urgell i ha visitat dues empreses de la vila de Bellpuig, Fundicions Monfort i Orbitel, Top Cable, Bellpuig.

DIMARTS 04 DESEMBRE 2018

L’alcalde de Bellpuig i els regidors de l’equip de govern l’han rebut a l’Ajuntament juntament amb Anna Feliu, directora dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Lleida, on ha signat al llibre d’Honor.

Tot seguit, s’han desplaçat a Fundicions Monfort on ha estat rebut pel Sr. Joan Florensa, director general, que els ha ensenyat totes les instal·lacions i la nova nau construïda aquest any 2018.

Fundicions Monfort és una empresa familiar que va néixer l’any 1941 i que és gestionada actualment per la tercera generació. Es dedica a la fabricació de peces d’alumini per diferents clients, des de peces per motos de reconegudes marques fins a motors de vaixells. Actualment es troba en un moment d’expansió l’any 2000 ja van fer ampliacions i aquest any estan acabant una altra nau molt més moderna, amb major capacitat i nova maquinària per absorbir totes les demandes que tenen.

Després de les Fundicions Monfort el Sr. Escobar ha visitat l’empresa Orbitel situada a l’N-II de Bellpuig que darrerament també ha fet ampliacions amb la construcció d’un magatzem robotitzat per emmagatzemar de manera intel·ligent tot el material.

Orbitel, Tot Cable de Bellpuig, es troba també en un moment d’expansió i així ho ha explicat el Sr. Miquel Garcia, director d’Inversions i Nous Projectes, que ha fet un recorregut per les instal·lacions explicant el tipus de cablejat de coure que es fa a Bellpuig i les ampliacions que l’empresa està fent.

El Sr. Cèsar Duran director d’Orbitel Bellpuig també s’ha afegit a la visita més tard, ja que abans tenia una reunió.

Galeria d'imatges