al contingut a la navegació Informació de contacte

FIRA CUIDA'T

DIJOUS 14 NOVEMBRE 2019

FIRA CUIDA’T

Fira de l’esport i la vida saludable

Dies 16 i 17 de novembre

Lloc: Pavelló poliesportiu

Mercat de material esportiu de 2a mà

Programa:

Dissabte dia 16 de novembre

A les 10.00: Entrenament obert de RUNNING a càrrec de Xafatolls secció Bellpuig (punt de trobada Bellpuig Gym)

A les 11.00: classe de Ciclo Indoor

A les 12.00: classe de Zumba

A les 17.00: INAUGURACIÓ de la FIRA CUIDA’T i obertura de portes amb una exhibició de Hip-Hop a càrrec del Club Ippon.

A les 17.00: Taller de cuina infantil pedagògic i gastronòmic, “AVUI BERENEM... UMMM, LES NOSTRES TRUFES DE XOCOLATA!!” a càrrec de PETIT XEF. Adreçat a nens i nenes de 4 a 12 anys.

De les 17.00 a les 19.00: KINESIOTERÀPIA I MAGNETOTERÀPIA, a l’estand de Pallàs Mèdic Dental, a càrrec de la fisioterapeuta Montse Pérez.

De les 17.00 a les 20.00: BELLPUIG ENCISTELLA! Repte de marcador amb tirs lliures de tothom que hi vulgui participar.

A les 17.30: Xerrada “RECUPERA LA TEVA SALUT: La importància dels sistema immunitari, la microbiota intestinal i les bactèries, i el món dels antioxidants i l’antiaging natural”. Una xerrada per guanyar salut i conèixer el nostre cos, a càrrec de Mònica Mercadal,

A partir de les 18.00 i fins a les 20.00: DESCOBREIX L’ESTAT DE CONDICIÓ FÍSICA FUNCIONAL. Amb el resultat de les proves que realitzarà un equip de tècnics d’INEFC Lleida s’informarà a les persones interessades del que es coneix com “Edat de condició física funcional“, un indicador de salut que podem entendre com l’edat que té el teu cos. A més, i de forma totalment gratuïta, es podrà obtenir un informe detallat amb els resultats de cada prova.

A les 18.30: TAST DE MILFULNESS EN FAMILIA, organitzat pel centre de ioga OM, a càrrec d’Ester Montoy.

De les 18.30 a les 20.00: ENTRENAT PEL CARNET a l’estand de Pallàs Mèdic Dental, a càrrec de Jaume Huguet, psicòleg.

A les 19:00: Xerrada PRIMERS AUXILIS BÀSICS PER A PARES, a càrrec d’Anna Castan i Mercè Pollina, pediatra i infermera de pediatria respectivament del CAP de Bellpuig.

A les 19.00: QUÈ PRENDRE ABANS, DURANT I DESPRÉS DE FER ESPORT, taller a càrrec de la dietista i nutricionista Mercè Carbonell en el que prepararà beguda isotònica, barretes energètiques  i un batut recuperador i explicarà les diferències entre prendre productes comercials o fets a casa. També què cal prendre segons tipus i durada de la pràctica esportiva.

Diumenge dia 17 de novembre

A les 10 del matí: Obertura del recinte firal.

De les 10.00 a les 20.00: BELLPUIG ENCISTELLA! Repte de marcador amb tirs lliures de tothom que hi vulgui participar.

A les 10 del matí: TIRADA DE BITLLES de competició a les pistes locals i a partir de les 12.00, per tothom qui vulgui aprendre’n, jornada pràctica de bitlles catalanes per petits i grans.

A les 10,30 del matí: MINI MARXA CICLISTA amb recorregut municipal per a totes les edats i a partir de les 12:00, CIRCUIT D’HABILITAT amb la bicicleta davant del Camp de Futbol. Ho organitza la Penya Pedal de Bellpuig.

De les 11.00 a les 13.00: PORTES OBERTES D’AIKIDO, CLASSES DE DEFENSA PERSONAL femenina i masculina a càrrec del 6è Dan Sensei Josep Cònsul, a la sala del Club Aikido.

A les 11.00: TAST DEL MÈTODE FELDENKRAIS. Redueix tensió i dolor i guanya qualitat de vida. Organitzat pel centre de ioga OM i a càrrec de Salvador Giribet.

De les 11.00 a les 13.00: MIHA BODYTECH ELECTRO-FITNESS amb Gemma Baches, a l’estand de Pallàs Mèdic Dental.

De les 11.00 a 13.00: PORTES OBERTES A LES PISTES DE TENNIS. Practica aquest esport o inicia’t amb el mateix.

A les 11.30: Taula Rodona QUIN HA DE SER EL NOSTRE ESPORT I PERQUÈ. Amb la participació de Gonzalo Gil, professor d’INEFC i investigador en entrenament, que farà de moderador i amb la Sra. Divina Farreny, llicenciada en CAFiE, diplomada en infermeria i gerent de la Regió Sanitària de Lleida Alt Pirineu i Aran del Servei Català de la Salut, el Sr. Àlex Izquierdo, corredor d’ultraressistència, el Sr. Sebastià Mas, professor d’INEFC i investigador en activitat física i salut i la Sra. M. Lluïsa Salvia infermera de Sant Martí.

A les 11.30: Taller de cuina “L’ART DELS CONFITATS, una manera tradicional i saludable de cuinar i conservar els productes de proximitat” a càrrec de Rosa Piqué i Ester Miralles.

A les 12.00: EXHIBICIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA AMB APARELLS, a càrrec del Club Ippon. A continuació taller d’iniciació a aquest esport per tots aquells i aquelles interessats.

A les 13.00: TAST DE VINS AMB EL CELLER CAL CABO de Sant Martí de Maldà, amb el patrocini de COMERCIAL CÒNSUL

Aquest tast està limitat a 40 persones i té un cost de 2€ per persona, per aquest motiu cal apuntar-se els mateixos dies de la Fira a Atenció al visitant.

De les 16:00 a les 18.00: BELLPUIG XUTA! Repte de xuts a porteria i de gols al camp de futbol.

De les 16.00 a les 20.00: ESTÈTICA DENTAL + INSTAGRAM a càrrec del Dr. David Pallàs a l’estand de Pallàs Mèdic Dental.

A les 17.00: EXHIBICIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA AMB APARELLS, a càrrec del Club Ippon. A continuació taller per a la iniciació per aquest esport per tots aquells i aquelles interessats.

A les 17.00: Taller d’inici a la MARXA NÒRDICA, MOLT MÉS QUE CAMINAR AMB BASTONS. Aprèn els fonaments bàsics d’aquest esport: la tècnica correcta del caminar, una postura correcta controlant l’alineació del cos i l’ús adequat de la tècnica específica dels bastons. Punt de trobada al vestíbul del pavelló poliesportiu. Cal portar calçat i roba còmoda.

A les 17.30: Demostració CUINA AMB FRUITES. Presentacions de macedònies    de diferents tipus, propietats i curiositats de cada fruita, presentacions de decoracions de plats i de la taula per les festes amb idees fàcils i econòmiques, com treballar la xocolata amb fruites... a càrrec de Romi Pijuan

A les 17.30: Presentació del conte UN PETÓ DE XOCOLATA a càrrec del seu autor el Sr. Ricard Bertran. Tot seguit berenar amb XOCOLATADA per tots els nens i nenes assistents, amb la col·laboració de Xocolata Jolonch.

A les 18.30: Xerrada d’Enric Herrera, SUPERANT BARRERES AMB ALIMENTACIÓ I ESPORT. Per mitjà de la seva pròpia experiència personal ens farà entendre com afecta l’alimentació i l’exercici físic alhora de superar una malaltia o conviure amb la mateixa. Xerrada que posa de manifest un exemple de superació personal.

*Durant els dos dies de la fira, BELLPUIG ENCISTELLA!, activitat organitzada pel Club Bàsquet Bellpuig per tal d’aconseguir un repte de marcador amb tirs lliures de tothom qui hi vulgui participar.

*També durant els dos dies INICIAT I/O PRACTICA TENNIS TAULA I ESCACS amb la col·laboració dels clubs de Bellpuig.

*Durant el matí de dissabte i de diumenge, PORTES OBERTES I ENTRADA LLIURE a la sala fitness del BELLPUIG GYM.

*Durant els dos dies de la fira, participa a l’estand Pallàs Mèdic Dental del SORTEIG de: 1 sessió de massatge, 1 sessió de Bodytech i 1 blanquejament Dental

** totes les activitats es realitzen al poliesportiu excepte les que s’especifiquen especialment.

Galeria d'imatges