al contingut a la navegació Informació de contacte

Festival “Marató d’Activitats” amb motiu de la Marató de TV3 i Connexió en directe amb TV3 a Bellpuig

DIUMENGE 15 DESEMBRE 2019

Avui diumenge 15 de desembre de 2019, dia de La Marató de TV3, de les 5 de la tarda i fins passades les 7, al pavelló poliesportiu, l'Ajuntament de Bellpuig i associacions i entitats de la vila, havien organitzat el festival benèfic “Marató d’Activitats”, amb motiu de recaptar fons per a La Marató de TV3, on s’han ofert actuacions diverses i un berenar solidari amb coca i xocolata.

Abans de començar el festival, TV3 ha realitzat una connexió en directe des del pavelló poliesportiu de Bellpuig amb la presència de la periodista Laia Ferrer, en què més d’un centenar de persones de totes les edats han ballat cançons del disc de la Marató 2019.

Aquest any 2019 La Marató de TV3 està dedicada a les “Malalties minoritàries”.

Festival “Marató d’Activitats”.

Centenars de persones han assistit al festival “Marató d’Activitats”, organitzat per l'Ajuntament de Bellpuig i associacions i entitats de la vila.

En aquest, les escoles de població han cantat Nadales, s’hi ha ballat Dansa, Country i Gimnàstica Rítmica i Hip Hop, i hi han actuat els Tabalers Folls Xics.

També s’hi oferia un berenar solidari amb coca i xocolata.

Les entitats que han col·laborat amb la “Marató d’Activitats” de Bellpuig han estat:

L’AMPA de l’Escola Valeri Serra i, l’Associació contra el Càncer, l’Associació de dones Atenea, el Club Bàsquet Bellpuig, el Club Ippon, el grup de ball Country Lis, l’Escola de Dansa Bellpuig, l’Escola de Música de Bellpuig, la Llar de jubilats i pensionistes La Joia d'envellir, l’Associació La Mainada, els Tabalers Folls Xics, l’escola Vedruna de Bellpuig i l'AMPA.

Més entitats de Bellpuig col·laboren amb motiu de La Marató de TV3 a Bellpuig.

El Club Futbol Bellpuig donava a la Marató de TV3, la recaptació de la panera que sortejava el dissabte en el partit contra el Club de Futbol Butsènit.

L’Escola Municipal de Música de Bellpuig oferirà el Concert de Nadal de l'Escola, el dijous vinent 19 de desembre a les 8 hores del vespre al Teatre Armengol i el preu de l’entrada (2 €) anirà destinada a col·laborar amb la Marató de TV3.

Galeria d'imatges