al contingut a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Bellpuig 2018 Actes dissabte 15 i diumenge 16 de setembre

DILLUNS 17 SETEMBRE 2018

La “6a TRACALADA de Bellpuig” va tenir lloc el dissabte 15 de setembre a la tarda pels carrers de la població, amb una cercavila de gegants amb 18 colles geganteres d’arreu de Catalunya i un correfoc de colles infantils amb la participació de les colles de Diables Infantils: Diables de Manresa, Diables Rojos de Juneda i els Espurnetes Foc Foll, acompanyats pels tabalers: SKAMOT DIABOLIK de l'Hospitalet de Llobregat, Tabalers dels Diables de Manresa, Tabalers Diables Rojos de Juneda i els Tabalers Folls Xics.

A dos quarts de dotze de la nit va començar el “Correfoc Tracalero” amb les colles: Diables de Manresa, Diables Rojos de Sant Feliu de Llobregat i Dimonis Foc Foll de Bellpuig.

Avui diumenge 16 de setembre, durant el matí els carrers del centre de la població han acollit la “7a Concentració de Vehicles Clàssics Vila de Bellpuig”, amb l’exposició de 261 cotxes i motos. Durant la jornada s'ha sortejat un cotxe Renault 5 DS entre els participants. La concentració l'organitzava un any més l'Associació del Clàssic de Bellpuig.

Durant el matí al Circuit de Catalunya de Motocròs de Montperler s’ha disputat l’última prova del campionat de Catalunya de motocròs, d’aquesta temporada de les categories: MX1, MX125 2T, MX2, MX3,MX4, MX5, MXElit i MX Sots 18 4T.

A la 1 del migdia a la Casa de Cultura, s’ha fet el lliurament de premis del concurs de Cartells de Festa Major.

La Festa Major acabà el diumenge a la tarda amb el XXX Aplec de la Sardana, el concert de la companyia Roger Canals, “Viatjazz a Nova Orleans” al pati del castell i el concert i sessió llarga de ball de l’orquestra La Nova Saturno al Pavelló poliesportiu.

Galeria d'imatges