al contingut a la navegació Informació de contacte

Festa de les Cassoles a Bellpuig

DIUMENGE 05 MAIG 2019

Avui diumenge 5 de maig, a Bellpuig s'ha celebrat la “Festa de les Cassoles”.

La festa ha començat al matí, a la plaça 1 d'octubre, amb la preparació de les cassoles per part de les 9 colles que hi participaven.

Al mateix lloc, l’ajuntament preparava també una gran “cassola popular”, per a tothom qui volgués dinar sense haver de cuinar.

A les dues del migdia, dins del pavelló poliesportiu, hi havia el dinar de les cassoles, al qual hi han assistit més de 500 persones.

Al dinar de les cassoles s'ha comptat amb la presència del Sr. Josep Maria Forné, diputat al parlament de Catalunya; del Sr. Ramon Farré, delegat del govern a Lleida, i d'alcaldes i d'altres personalitats polítiques de la província.

Durant el dinar hi ha hagut un Concurs de Cassoles amb premi per a la millor cassola i s'ha sortejat una panera. Seguidament ha començat una tarda de bingo.

La celebració acabava amb una sessió de ball a càrrec del “Grup Iris”.

La Festa de les Cassoles de Bellpuig, és una festa tradicional a la vila que va ser impulsada durant molts anys per la Cooperativa del Camp de Bellpuig i comarca. En els darrers anys és l'Ajuntament de Bellpuig qui l'organitza, amb la col·laboració de veïns i veïnes de la població.

Galeria d'imatges