al contingut a la navegació Informació de contacte

Festa Aquàtica del "Programa Nereu" a les piscines Municipals de Bellpuig

El diumenge 1 de juliol durant la tarda, a les piscines municipals de Bellpuig se celebrava la Festa Aquàtica del “Programa Nereu” que estava oberta tothom i hi havia activitats i inflables aquàtics per a petits i grans.

DIUMENGE 01 JULIOL 2018

La Festa Aquàtica del Programa Nereu a Bellpuig, l’organitzava “Programa Nereu, exercici físic i alimentació saludable” amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig.

El programa Nereu, és una eina que l’Associació NEREU utilitza per produir i/o mantenir un canvi d’hàbits d’activitat física i alimentació saludable a les famílies. 

A Bellpuig es desenvolupa des de fa 7 anys i compta amb la col·laboració del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Bellpuig i de l’Ajuntament de Bellpuig. 

Els tres fonaments sobre els quals treballa el programa són: l’educació d’hàbits, l’alimentació saludable i l’exercici físic.

L’Associació NEREU té com a missió la promoció d’hàbits saludables per millorar la qualitat de vida, destacant la prevenció i el tractament del sedentarisme/sobrepès/obesitat a nivell nacional mitjançant diferents programes d’actuació i diverses activitats.

Activitat subvencionada per la Diputació de Lleida.